Statistika

Clanova: 2507
Foruma: 47
Tema: 5663
Poruka: 52275
Novi clan:
http://atlas.forummotion.com/u2653

Posete foruma:
eXTReMe Tracker
Log in

I forgot my password

Sat

TANJA 007

Go down

TANJA 007 Empty TANJA 007

Post by ???? on Mon Jun 04, 2012 5:34 pm

Tanja je previse problema napravila i ovim putem molim sve oni koji je prvi vide da joj prenesu da joj je ZABRANJENO da koristi amx komande ili ce dobiti perm ban,
znaam da je ona ZOKINA devojka i da igraju sa istog IP je rimaju 2 ili vise racunara u kuci i da tu cak ima i isti steam IP pa tako i ZOKA neka obrati paznju da zbog devojke ne dobije ban,a li to je njegov problem pa ako nije u stanju da je iskonrtolise ......

Posto niko od nas nema mogucnost da skine sdmina onim adminima koji prave problem, sleduje im opomena pa ban, a takodje ce dobiti i ban onaj ko ih unban bez prethodne konsultacije.

off topic al isto vazno

Molim sve nove admine,da kad je neko od starijih admina prisutan uvek ili pitaju ili prepuste adminske radnje starijima.
Svi igraci koji udju sa nepoznatim nickom i pri tome ne odgovore na pitanje koji im je RLN neka se ne ljute ako dobiju kick ili ban zbog sumnje da su chiteri, to moze glupo da zvci ali za neke znamo kako igraju pa kad udju sa blesavim botovskim nickom lako moze da se posumnja u njih, tako je usotalom i WINSTON dobio cenzuru, da je ima nick WINSTON sigurno bi bilo drugacije. Znam da ce ovaj deo izazvatri razna pametovanja i polemike ali na kraju ako taj mali gest pisanja (caki psay) moze da spreci probleme ne vidim razlog da to i ne uradimo. stp se tice RLN admina tu se zna precutkivanje istog povlaci vremenski ban.
avatar
????
Guest


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum